Goochelliefhebber verkiest makkelijke goocheltrucs

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat goochelliefhebbers In hun zoektocht de makkelijke goocheltrucs  boven de ingewikkelde goocheltrucs verkiezen.  Dus wanneer je ze de keuze stelt in welke truc ze willen leren, dan geven ze vaak aan dat ze een niet al te moeilijke truc willen omdat ze deze al snel willen vertonen op een feest. Het voordeel van de makkelijke truc is dat je weinig tijd nodig hebt om de techniek die bij de truc hoort aan te leren. De presentatie hier zal wel veel tijd in kunne zitten. Maar de truc die kan je vaak de volgende dag al foutloos toepassen.

Een makkelijke goocheltruc  is dus makkelijk aan te leren. Maar nu volgt iets heel belangrijks. Een makkelijke truc mag er voor het publiek niet makkelijk uitzien. Dus nu krijgt jouw acteer talent een belangrijke rol. En het tegenovergestelde geld voor een moeilijke truc. Deze moet je zo goed hebben bestudeerd zodat alle technieken bij het publiek onopgemerkt uitgevoerd worden. Dus een moeilijke truc moet er juist makkelijk uitzien.

Verder zijn er hulpmiddelen die een moeilijke truc kunnen omzetten naar een makkelijkere truc. Dit noemen we gimmicks.

Gimmicks zijn onzichtbaar voor het publiek omdat ze niet weten dat deze bestaan. Met behulp van gimmicks kan je dus veel wonderen laten zien die in het echt onmogelijk lijken. Maar er zijn goochelaars die het zelfde effect zonder gimmicks met behulp van een enkel spel met speelkaarten kunnen evenaren. Daar heb ik maar één woord voor RESPECT!

Ditzelfde geld voor mentalisme trucs, bizarre goocheltrucs, trucs met vuur deze kan je allemaal als makkelijke goocheltruc aanschaffen. Terwijl het publiek verwacht dat je er jaren training voor nodig hebt.

Leren van moeilijkere trucs en vaardigheden met ballen, kaarten, munten etc. zijn dankzij het internet en de video’s redelijk makkelijk te leren. Vroeger werd het van goochelaar op goochelaar doorgegeven. En was je uitverkoren om de trucs te mogen leren. Wil je makkelijke goocheltrucs gaan proberen en aanschaffen. Zoals kaarttrucs deze zijn favoriete onder de beginners. Maar ook toneeltrucs, mentalisme trucs, clown trucs etc. zijn allemaal bij websites als goochelwarenhuis and blown-twisted verkrijgbaar.  U kan eventueel per mail en of telefoon u vragen aan Arjen Reinders, die een erg ervaren kindergoochelaar is stellen. Hij kan u verzekeren dat een goochel act niet moeilijk hoeft te zijn. En voor een groot deel uit makkelijke goocheltrucs bestaat.